Merry Christmas

A Venit Craciunul si aproape ca a trecut. Nu mai are farmecul pe care il avea cand eram copii si vedeam bradul de craciun ca pe ceva magic. Mergeam mai des si la biserica pentru ca facea bine la suflet. Stiam ca de Craciun cresc portocalele:))). Atunci abia ajungeau la noi in casa. Stiam poezii, cantece si ne bucuram de zapada de dimineata pana seara. mergeam cu sania si veneam in casa langa soba abia atunci cand frigul ne ajungea la oase.
Intre timp am cresuct si totul sa schimbat. Au aparut probleme...totul e distorsionat...ciudat..trist si ambiguu.
La noi, la romani de Craciun  regula numarul 1 este ca se taie porcul, care mai nou este adus din Belgia ca al nostru are prea mult colesterol...tot porc e :P. 
Poate daca ne cucereau turcii acum nu mai erau atatea sacrificari de porci.
Poate romanii erau mai sanatosi...poate nu se gandeau ca oadata cu Craciunul vine o groaza de mancare grasa care sa bage pe cei nechibzuiti in spital. Prostia cea mai mare e ca dupa o luna de post mananci ...ca porcul si nu stii decat sa te gandesti la cadouri si Mos Craciun si nu la Nasterea lui Iisus. te gandesti ca tre sa fii mai bun...doar de Craciun.Cei mai multi petrec in cluburi, discoteci ca sa demonstreze ca au cu ce.
Pentru mine Craciun inseamna familie, odihnasi ma bucur ca de 5 Ni imi impart sarbatorile cu iubitul meu, ca desi nu suntem casatoriti ne intelegem mai bine decat cei care sunt si ca de Craciun inca ne mai sarutam si ne facem declaratii. Declaratii pentru mine inseamna doar "TE IUBESC".

sa aveti sarbatori cu bine:)
sa fiti frumosi si sa va bucurati de clipe unice
incercati pe cat posibil NU sa fiti egoisti :))
Sa auzim de bine.:)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cele mai bune filme de Craciun

Arome de mult uitate

Asta seara